06 - 34 92 74 51 info@misspennywise.nl

investering

ik investeer in jouw droom & jij investeert in die van mij

Cadeau voor jou & mij

Als financieel inspirator wil ik graag een kostenplaatje neerleggen dat in lijn is met de financiële creativiteit en inventiviteit die Miss PennyWise bij je heeft wakkergeschud. Ik investeer in jouw droom, jij investeert in die van mij!

Wil jij hierin investeren?

  • financiële veerkracht
  • jouw ultieme gevoel van vrijheid
  • leren denken in mogelijkheden
  • je eigen creatie-kracht

Maak je dromen waar!

Investering

Programma Financiële Veerkracht in 100 dagen          € 300,-

Alles wat je (be)spaart in de eerste 100 dagen is        € (be)sparen       voor Miss PennyWise.

Alles wat je de rest van je leven (be)spaart                € droom                is voor jouw dromen!                                                                                                                                                        ___________ +

Totaal investering                                                                            € …………………..?