06 - 34 92 74 51 info@misspennywise.nl

financiele veerkracht

in 100 dagen

Over jou

Jij wilt graag geïnspireerd worden en vanuit bevlogenheid leven. Je wilt je dromen leven, veerkracht ontwikkelen, vrijheid ervaren, ruimte creëren. Je bent in ’t bezit van een portie ‘durf’, en wilt graag een beetje out-of-the-box leven, ook op het gebied van finance.

Herken je jezelf hierin? 

Samen met Miss PennyWise….

  • kies je voor je vrijheid
  • word je regisseur van je eigen portemonnee
  • leer je denken in mogelijkheden
  • maak je je dromen waar

Over Miss PennyWise

Miss PennyWise is een eigentijdse dame, tikkeltje eigenwijs, beetje lef. Altijd in beweging. Op haar eigen manier regelt ze haar financiën naar volle tevredenheid. Okay, er blijft altijd ruimte voor verbetering. En af&toe smokkelen doet ze ook! Op dit moment heeft ze haar personal finance zo ingericht dat ze voluit durft te leven en haar dromen realiseert. Future proof finance!

Miss PennyWise & Jij

Miss PennyWise gaat samen met jou je (financiële) leven zo inrichten dat er ruimte ontstaat om je dromen waar te maken.

Samen gaan we aan de slag, waarbij we o.a. gaan werken met 1-op-1 sessies, opdrachten en theorie. We verdiepen ons in jouw money mindset en in financiële gedragsverandering. We duiken samen in je inkomsten en uitgaven.

Miss PennyWise zal je coachen en inspireren, motiveren en adviseren. Maar ook jij moet aan de slag: Jij neemt de regie en je maakt keuzes, je verandert je financiële gedrag en geeft jezelf hiermee vrijheid cadeau!   

Naast deelname aan het programma ‘Financiële Veerkracht in 100 dagen’ kun je ook kiezen voor Budget Coaching afstemt op jouw wensen.